Автомобилните производители се опитват бързо са да се ориентират накъде духа

...
Автомобилните производители се опитват бързо са да се ориентират накъде духа
Коментари Харесай

Volvo вдъхва нов живот на използваните батерии

Автомобилните производители се пробват бързо са да се ориентират накъде духа вятърът и към този момент съвсем всички са оповестили дълготрайните си проекти, които включват електрически автомобили, несъмнено.
 Volvo, електрическите автомобили и какъв брой нови модела на ток да чакаме от шведската компания
Ще съблюдава ли Volvo амбициозното си заричане

Пълна газ към идната епоха при автомобилите

Около тях към момента има доста проблеми и незнайни, само че с течение на времето и натрупания опит сигурно ще бъдат изчистени. Батериите да вземем за пример са в основата на множеството полемики.

От Volvo са измислили по какъв начин да вдъхнат нов живот на към този момент използваните батерии от електрическите автомобили им. Volvo Energy ще сплоти старания с основаната във Англия компания Connected Energy, с цел да създадат по този начин, че използваните акумулатори от колите на компанията да се трансфорат в средство за предпазване.

Двете компании работят върху система за предпазване на енергия за акумулатори във възстановени акумулатори от електрическите бусове, камиони машини на Volvo.

Според Electrek, батериите на електрическите автомобили обикновено имат до 80% от първичния си потенциал за предпазване на сила, когато доближат до края на оптималната си приложимост. Разработката на първия първообраз на такава система за предпазване на сила, употребяваща остарели акумулатори, се чака да стартира по-късно тази година.
 Тест драйв, Volvo C40 Rechargе и изкуството да си ненадейно бърз
Volvo C40 Recharge - изкуството да си ненадейно бърз и трогателен

Как е да караш новото Volvo C40 Recharge

Като в комерсиалната мрежа в Европа Volvo Energy ще се опита да ги пусне при започване на 2025 година Този план е добра вест за устойчивостта на електрическите автомобили, тъй като действително дава втори живот на към този момент употребявани акумулатори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР